Kommende Kurser.

To søndage, 3. februar og 10. februar  2019 – begge dage fra kl. 10 – 15.

KURSUS I LINOLEUMSTRYK

EN UNDERSØGELSE AF LINOLEUMSTRYKKETS MANGE MULIGHEDER

Hvorfor holder linoleumstrykket stadig? Linoleumstrykket er et af det mest bredt favnende medier i familien af grafiske trykketeknikker. Det rummer alle muligheder for udtryk og stilarter, af den grund bruges det også af alle fra folkeskolebørn til professionelle kunstnere.

Linoleumstryk kræver nødvendigvis ikke en stor presse og andet dyrt og professionelt udstyr – du kan starte med et stykke linoleum, skæreredskaber, papir, farve og en ske. På kurset vil du netop blive introduceret for måder og metoder til at komme rigtig langt med meget få remedier. Vi vil bruge de gamle trykkemaskiner som står på Grafisk Værksted.

Fokus i kurset vil være hands-on og der blive lagt op til udforskning af mediets muligheder. Først gennem en introduktion til grafikken og denne teknik i særdeleshed, og dernæst gennem en række konkrete (valgfrie) opgaver. Det vil både være muligt at arbejde med sort/hvid og med farver, samt flerfarvetryk.

Kurset er kort sagt en super mulighed for at stifte bekendtskab med, genopdage eller bygge videre på grafikkens- og trykkekunstens inspirerende verden.

Datoer: den 3. februar og den 10. februar – begge dage fra kl. 10 – 15.

Pris: 750 kr. plus 200 kr. til materialer (Prisen er for begge kursusdage)

Tilmelding til nina.mknappe@gmail.com eller på tlf. 27 37 47 88 inden den 24. januar.

OM UNDERVISEREN

Nina Mølgård Knappe er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København, og har specialiceret sig i grafiske teknikker – i særdeleshed linoleumstrykket. Hun har udstillet sin grafik i Danmark og udlandet, og var i 2017 nomineret til den prestigefyldte grafiske pris Queen Sonja Print Award.