Hvad er grafik?

Gratis foredrag på Silkeborg grafiske værksted Skolegade 21E Torsdag 21 januar kl. 19 – 21

Grafik hvad er det ? og hvad kan det være ? Kan grafik noget specielt? vil Billedkunstner Steen Rasmussen fra Jaungyde ved Ry forsøge at indkredse svar på disse spørgsmål dels gennem et historisk rids af grafikkens udvikling internationalt såvel som nationalt dels gennem de personlige oplevelser og erfaringer han har gjort sig gennem et liv med grafik som udøvende kunstner med en lang række udstillinger i ind og udland og som underviser på Grafisk skole i Århus fra 1990- 95 og igen fra 2000-2002 og på Silkeborg kunstskole fra 1995- 2000

image

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s