Fernisering Inge Therkelsen

inge

INGE THERKELSEN
UDSTILLING “DET GRAFISKE VÆRKSTED”
Skolegade 21 E, 8600 Silkeborg

 FERNISERING TORSDAG DEN.5 MAJ, kl: 14-17.
Udstillingen vil desuden kunne ses
Fredage den. 6. 13. 20. 27 Maj, kl: 14-17,
hvor Inge Therkelsen selv er tilstede.

 Inge Therkelsen om sit arbejde og udstilling:
Jeg har arbejdet med grafik, on and off, i de sidste 25 år. Jeg har arbejdet med de fleste gamle teknikker og snuset til de nye. Jeg har eksperimenteret med de forskellige teknikker, blandet dem sammen i et forsøg på at skabe et nyt og anderledes udtryk. I de seneste år har jeg beskæftiget mig med træsnit, som udstillingen også bærer præg af. At snitte i træ skaber ro og har en meditativ virkning for mig. Jeg beskæftiger mig med mennesker og især mennesket i en global verden.
Udstilling er en kommentar (på godt og ondt) til verden af i dag.

Om Anne Grarup

Billedkunstner
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s