UDSTILLING.

Mens græsset gror af sig selv PLAKAT

OM UDSTILLINGEN:
Mange – hvis ikke alle – kender fornemmelsen af at ligge i græsset og kigge op på himlen og dens langsomt drivende skyer. Et øjeblik sanseligt fyldt af græsduft og himmelblåt kan vare en evighed. I det øjeblik findes ingen grund til at gøre noget … for græsset gror af sig selv.

Billedkunstnerne/grafikerne Joe Ingvartsen og Lis Rejnert Jensen har arbejdet sammen i mange år. De to kunstnere har dels udstillet sammen i mange sammenhænge, dels skabt værker sammen – helt ned i detaljen. Den aktuelle udstilling MENS GRÆSSET GROR AF SIG SELV rummer primært værker som udspringer af de to kunstneres oplevelser i og med naturen.

En lignende oplevelse af tilstedeværelse og tidløshed kan opleves i det kunstneriske arbejde. Lige fra nærværet når et motiv eller en stemning fanges af et kamera eller med en blyant. Til arbejdet på værkstedet i duften af tryksværte og med valsens tyngde i hænderne.

MENS GRÆSSET GROR AF SIG SELV kan ses på
Silkeborg Grafisk Værksted fra den 3. september til den 30. september 2016.
Der er åbent fredage kl. 14-17. Fernisering lørdag den 3. september kl. 11-13.

De to kuntnere er udstillingsaktuelle på KunstCentret Silkeborg Bad med bidrag til udstillingen EN SKOV AF TRYK (131 medlemmer af Danske Grafikere) og derudover på Nicolai i Kolding med udstillingen ROOM TO SHARE (i samarbejde med grafikerne Steen Rasmussen og Tina Gjerulff). EN SKOV AF TRYK kan ses til og med den 11. september, ROOM TO SHARE til og med den 4. september.

Kontakt:
Joe Ingvartsen, joeingvartsen@gmail.com, 29 83 56 60
http://www.joeingvartsen.wordpress.com
Lis Rejnert Jensen, lisrejnertjensen@hotmail.com, 20 67 66 14
http://www.lisrejnertjensen.dk

Om Anne Grarup

Billedkunstner
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s